camera online

Sigma lenzen

Sigma lenzen

Sigma is een bekend Japans bedrijf dat zich bezig houdt met de distributie en productie van camera’s, lenzen en andere camera accessoires. Het bedrijf is opgericht in 1961. Alles wordt door het bedrijf zelf geproduceerd in een Japanse fabriek. In Nederland zijn er talloze verkooppunten van Sigma te vinden. Het voordeel van Sigma is dat de producten van Sigma ook op andere merken te gebruiken zijn en ook stukken goedkoper zijn dan de bekende merken. Wanneer je bijvoorbeeld lenzen zoekt voor een camera, dan kun je met lenzen van Sigma uitstekend uit de voeten. Ook wanneer je bijvoorbeeld een camera hebt van het merk Nikon of Panasonic. Dat maakt de aanschaf van lenzen van Sigma extra aantrekkelijk.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een Sigma lens?

Natuurlijk zijn er altijd een aantal zaken belangrijk wanneer je lenzen van Sigma gaat kopen voor je camera. Het is verstandig om je camera mee naar de winkel te nemen wanneer je nieuwe lenzen gaat aanschaffen voor je camera. Je kunt dan enigszins zelf ervaren of alles goed past en naar behoren werkt. Je moet het doel van het gebruik van de lenzen voor jezelf ook duidelijk hebben. Dan wordt het namelijk gemakkelijker op bijpassende lenzen te vinden voor je camera. Het is ook verstandig om te onderzoeken of er voldoende aanbod is in de vraag naar de lenzen die jij hebt. Sigma maakt gelukkig verschillende lenzen, dus je zult vast en zeker slagen voor nieuwe lenzen!

Meest verkochte Sigma lenzen

De Sigma 70-300mm f/4.0-5.6 APO DG Macro Sony is een lens die veel wordt verkocht door Sigma. Dit is ook niet geheel vreemd, want de prijs- en kwaliteitsverhouding zijn uitstekend bij deze lenzen. Je zult daardoor zeker geen miskoop doen wanneer je deze lenzen aanschaft. Het is de meest verkochte Telezoom lens van Sigma en is onder andere geschikt voor camera’s van de merken Canon en Sony. De Sigma 150-500 mm – f/5.0-6.3 APO DG HSM is uitstekend geschikt voor camera’s van het merk Nikon. Het is een veel verkochte Telezoom lens. Hij kan uitstekend gebruikt worden voor een spiegelreflexcamera van Nikon. Wanneer je op zoek bent naar een complete lens voor je camera, dan is de Sigma 27-70 mm – f/2.8 IF EX DG HSM een prima aankoop. Het is een prijzige lens, maar hij is wel perfect!