camera online

Studioflitsers

Studioflitsers- en lampen kopen

Studioflitsers zijn onmisbaar voor de professionele fotograaf. Natuurlijk heeft een fotograaf een flitser op zijn camera zitten, maar het is hiermee niet mogelijk om een persoon gelijkmatig en natuurlijk te verlichten. Daar kunnen speciale flitsers voor in de studio bij helpen. Er zijn dan ook een aantal voordelen op te noemen. Het zorgt voor een betere lichtspreiding en daardoor zal het resultaat ook veel natuurlijker zijn. Er kunnen ook grotere objecten mee verlicht worden. Daarmee wordt het gemakkelijker gemaakt om in een studio meerdere personen tegelijk te fotograferen. Een object kan daarnaast ook van meerdere kanten belicht worden. Het experimenten met lichtval zorgt voor bijzondere effecten, waardoor er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden!

Waar moet ik op letten bij aankoop van studioflitsers- en lampen?

Natuurlijk zijn een aantal aspecten belangrijk wanneer je studioflitsers- en lampen gaat kopen. Zeker wanneer je een professionele fotograaf bent. Kies altijd voor studioflitsers die voorzien zijn van een metalen behuizing. Je kunt de studioflitsers daardoor intensief gebruiken zonder dat het problemen oplevert. Motorkoeling is daarin erg belangrijk. Heeft een flitser daarnaast ingebouwde koeling, dan is er ook sprake van veel meer vermogen. Er is dan meer licht aanwezig en daardoor kun je ook grotere objecten fotograferen. Ben je veel onderweg als professioneel fotograaf? Dan is het belangrijk dat je kiest voor studioflitsers die licht van gewicht en erg flexibel zijn. Ook de werkafstand en scherptediepte zijn erg belangrijk wanneer je van plan bent om flitsers en verlichting voor in de studio te kopen.

Meest verkochte studioflitsers- en lampen

Er zijn natuurlijk altijd een aantal studioflitsers die er met kop en schouders bovenuit steken. De exemplaren van Falcon zijn vooral erg populair onder beginnende fotografen. Ze zijn daarmee uitstekend te gebruiken voor de kleinere fotostudio. Uiteraard zijn deze ook beschikbaar voor de professionele fotograaf. De Gemini serie behoort tot de meest verkochte serie voor flitsers in de studio. Dit komt door de robuuste behuizing en de betrouwbaarheid van dit merk. Maar ook merken als Visostar en Linkstar worden steeds populairder. Ook in China is er een opkomende markt wanneer het gaat om flitsers voor in de studio. Niet alles is even goed, maar er zijn zeker modellen te vinden die niet alleen betaalbaar zijn, maar daarnaast ook beschikken over een uitstekende kwaliteit.