camera online

Nikon spiegelreflexcamera

Nikon spiegelreflexcamera

Een spiegelreflexcamera stelt jou in staat om nog mooiere foto’s te maken dan je voorheen gewend was. Je kunt er je mogelijkheden enorm mee vergroten. Zeker met de Nikon spiegelreflexcamera. Op 7 januari 2014 heeft Nikon een van de nieuwste modellen van de spiegelreflexcamera gepresenteerd. Dit is de zogenaamde Nikon D3300. Hoewel het een simpele camera is, is het een krachtig fototoestel en kan er genoten worden van een uitmuntende beeldkwaliteit. Je kunt met dit toestel bijvoorbeeld maximaal 5 beelden per seconde maken. Naast dit meest nieuwe model zijn er natuurlijk nog veel meer spiegelreflexcamera’s van Nikon waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kun je in deze tijd ook kiezen voor diverse digitale versies van de spiegelreflexcamera’s.

De geschiedenis van de Nikon spiegelreflexcamera

De geschiedenis van Nikon gaat terug naar 1917. Het bedrijf is opgericht in Japan. Het bedrijf is vooral bekend geworden vanwege het maken van fotocamera’s. De afgelopen jaren zijn er diverse bedrijven door Nikon gewonnen met betrekking tot de spiegelreflexcamera’s. De D40x digitale spiegelreflexcamera is bijvoorbeeld een camera die in de prijzen is gevallen. In 2007 werd het uitgeroepen tot de beste spiegelreflexcamera voor een beginnende fotograaf. Een van de eerste modellen die Nikon op de markt bracht was de D70 spiegelreflexcamera’s. Daarna is de productie van de spiegelreflexcamera in sneltreinvaart toegenomen en zijn er diverse modellen op de markt gebracht. Daarmee wordt er voldoende keuzemogelijkheid geboden voor fotografen.

Meest verkochte Nikon spiegelreflexcamera’s

Hoewel Nikon talloze spiegelreflexcamera’s op de markt heeft gebracht, zijn er natuurlijk wel een paar modellen die er uit springen. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om schitterende foto’s te maken. De Nikon D3100 behoort tot de populairste modellen van de spiegelreflexcamera van Nikon. Deze camera heeft een schermgrootte van 3 inch en een resolutie van 14,2 Megapixels. Ook de Nikon D3200 is een populaire spiegelreflexcamera van dit merk. Het is de opvolger van de Nikon D3100. Deze camera heeft een resolutie van 24,2 Megapixels. De Nikon D800 is ook nog steeds een populaire spiegelreflexcamera. De camera heeft een resolutie van 36,3 Megapixels. Het is een perfecte camera voor het fotograferen van personen. Nikon biedt voldoende mogelijkheden voor zowel de semi-fotograaf als de professionele fotograaf. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte spiegelreflexcamera, dan zul je met een van deze modellen zeker slagen!