camera online

Fujifilm compactcamera

Fujifilm compactcamera

Foto’s maken moet niet alleen gemakkelijk en snel kunnen, maar het moet vooral ook van een uitstekende kwaliteit zijn. Gemak dient een fotograaf wanneer het gaat om de compactheid van een fototoestel. Dat is bijvoorbeeld het geval met de compactcamera van Fujifilm. Juist omdat het fototoestel zulke compacte afmetingen heeft, is het overal mee naar toe te nemen. Maar ook de kwaliteit van deze compactcamera’s is uitstekend en dat heeft alles te maken met het het merk zelf. Het bedrijf bestaat al ruim 80 jaar en heeft daarmee een belangrijke plaats ingenomen wanneer het gaat om camera’s. Een fotograaf die kiest voor Fujifilm, kiest dan ook zeker voor een uitstekende kwaliteit van het beeldmateriaal. Maar ook de hobbyfotograaf kan met de compactcamera van Fujifilm uitstekend uit de voeten. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden.

De geschiedenis van de Fujifilm compactcamera

Fujifilm is een bedrijf uit Japan en is opgericht in 1934. Inmiddels zijn er ruim 75.000 mensen in dienst bij deze fabrikant. Het bedrijf is gevestigd in Tokio. Het is een belangrijke fabrikant wanneer het gaat om beelddragers en camera’s. Wanneer je een compactcamera van dit merk in huis haalt, dan weet je dat je kiest voor kwaliteit. Ook in Nederland is een vestiging van dit bedrijf te vinden en wel in Tilburg. Er werken ruim 900 mensen bij de vestiging in Nederland. Wanneer je zoekende bent naar een compactcamera, dan zul je met dit merk zeker weten te slagen. Er zijn namelijk talloze compactcamera’s waar je uit kunt kiezen.

Meest verkochte Fujifilm compactcamera’s

Een van de meest populaire modellen van de Fujifilm compactcamera is de Fujifilm X100S. Hoewel deze compact camera ruim € 1.200,00 kost, is het een aanrader voor elke fotograaf. Het is toestel dat vooral scoort op het gebied van prestaties, belichting, de lens en de snelheid waarmee er foto’s gemaakt kunnen worden. Het is niet voor niets dat dit toestel heel veel verkocht wordt. Een veel goedkopere compactcamera is de Fujifilm X20. De camera is zeker niet alleen vanwege het design populair, maar vooral ook vanwege de draagbaarheid van het toestel en de schitterende resultaten die er mee bereikt kunnen worden. De snelheid van dit compacte toestel is ook erg indrukwekkend. De Fujifilm FinePix HS50 EXR is vooral bekend vanwege zijn mogelijkheid tot inzoomen op foto’s. Het is ook een zeer populair fototoestel onder fotografen.